⭐⭐⭐⭐ 4,8 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Dine fødder vil takke dig

Hvis du er på udkig efter et par sko, der har særlig fokus på støtte til din svang, skal du vælge en af vores Arch Fit modeller.

Arch Fit modellerne har nemlig en indersål der er udviklet i samarbejde med fodterapeuter på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data. Denne indersål er designet med fokus på svangstøtte så du får lige præcis den komfort og støtte du fortjener.


Arch Fit til kvinder Arch Fit til mænd

Stabilitet, balance og støtte

Arch Fit indersålen egner sig til dig, der har behov for stabilitet, balance og støtte til både fod og svang. Indersålen former sig til foden og din svang, hvilket giver en individuel pasform og støtte.

Bedre vægtfordeling og mindre belastning

Derudover fordeles vægten over et større område og reducerer derved belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Lufthullerne på undersiden af indersålen øger derudover ventilationen og leder varmen væk.

Konstant voksende sortiment

Skechers Arch Fit indersålen har vist sig at være utrolig populær og derfor udvides sortimentet konstant med spændende nye modeller. Læs om nogle af vores modeller på denne side - eller hop direkte ind og se de smarte sko via disse links.


Arch Fit til damer

Arch Fit til herrer

Max Cushioning Arch Fit

Max Cushioning Arch Fit samler alt det bedste fra vores Max Cushioning og Arch Fit modeller i én sko. Udover svangstøtten, der kendetegner vores Arch Fit modeller, får du med Max Cushioning Arch Fit også ultimativ støddæmpning, hvilket bidrager til optimal komfort.

Max Cushioning Arch Fit egner sig derfor til dig, der ønsker svangstøtte samt ultimativ støddæmpning.

Svangstøtte

Ultimativ stødabsorbering


GO WALKArch Fit

Hvis Arch Fit lyder som noget for dig, vil du helt sikkert også synes om vores GO WALK Arch Fit modeller, som samler alt det gode fra vores populære GO WALK og Arch Fit i én.

Med GO WALK Arch Fit får du både den velkendte Arch Fit indersål med ekstra svangstøtte samt en ydersål med ekstra slidstærk gummi for bedre stabilitet og vejgreb og med ultraaffjedrende ”stødpuder”, der mindsker stød i knæ, hofte og ryg.

GO WALK Arch Fit modellerne er derfor til dig, der har brug for ekstra svangstøtte samt øget stabilitet og affjedring på dine gåture.

Svangstøtte

Bedre stabilitet og vejgreb

Skåner knæ, hofte og ryg


GO GOLF Arch Fit

Selvfølgelig skal du også have gavn af den gode svangstøtte på golfbanen, som du får med GO GOLF Arch Fit. Udover den kendte støtte fra Arch Fit indersålen, får du også smuds- og vandafvisende golfsko med Goodyear ydersål som giver ekstra høj slidstyrke og et fast vejgreb.

Svangstøtte

Slidstærk Goodyear ydersål med godt greb

Smuds- og vandafvisende