Den officielle SKECHERS® hjemmeside
Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 799 kr.
Kundeservice 73 70 81 63

Black Week

50% på alt tøj til kvinder og mænd.

Black Friday 2020

Hos SKECHERS er vi vilde med Black Friday. I år bliver alting lidt anderledes og derfor starter vi allerede fredag den 20. november 2020 og holder her efter Black Week til og med Cyber Monday mandag den 30. november.

Vi slår dørene op for masser af gode Black Friday-skotilbud og fejrer dagen med stærke tilbud på nye sko, sneakers, støvler, løbesko og meget andet fodtøj.

Vær klar fredag 20. november kl 00:01 og helt indtil 30. november kl. 23:59!


Spar mange penge!

På Black Friday får du mulighed for at købe udvalgte sko med op til 50% rabat. Så gør dig klar til, at priserne går i sort, og gør dig et vaskeægte skokup! Alle vores skotilbud på Black Friday er gode ved både dine fødder og dit budget.

Black Friday hos SKECHERS

SKECHERS har amerikanske rødder, og derfor er Black Friday også en del af vores DNA. Derfor kan du finde stimevis af Black Friday-tilbud på sko, støvler og andet fodtøj til herrer og damer.

Komforten er som altid i særklasse og fragten er gratis ved køb for mere end 799 kr., når du køber dine sko online hos SKECHERS.dk. Til gengæld har vores sko fået et ordentligt prishug, så der er mange penge at spare på nyt fodtøj.

Frisk skohylden op

Trænger skohylden til at blive frisket op med smarte og komfortable nye sko, sandaler eller støvler, er vores Black Friday-skotilbud en oplagt mulighed. Vi har sko til sommer, vinter, hverdag og fest – eller rettere sagt til alle anledninger. Det giver dig mulighed for at fylde din skohylde med behagelige sko til en pris, der ikke slår bunden ud af dit budget.

Du kan derfor med god grund og samvittighed udforske det store udvalg af Black Friday-skotilbud online. Du er også velkommen til at trække i dine bedste sko og komme forbi din nærmeste SKECHERS-forhandler.

Forkæl andre end dine egne fødder

Når vores Black Friday-skotilbud går i luften, er julen lige rundt om hjørnet. Black Friday er derfor ikke bare en dag, hvor du kan forkæle dine egne fødder. Det er en oplagt dag til at shoppe skoene til årets julegaver.

Måske har du børn, som trænger til nyt og smart fodtøj? Vi har et stort udvalg af børnesko og -støvler til drenge og piger.

Hold dig opdateret

Vil du holde dig opdateret på vores allerbedste Black Friday-skotilbud, andre gode deals eller de nyeste styles? Følg SKECHERS på Facebook og Instagram, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.