Udvidet returret til 31. januar 2022 - læs mere
⭐⭐⭐⭐ 4,9 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Black Weekend - spar op til 50%

Hos Skechers er vi vilde med Black Friday, derfor udvider vi til Black Weekend. Vi starter fredag den 26. november 2021.

Mest populære

Nyhedsbrev

Få 75 kr. rabat

Få 75 kr. i rabat på din første ordre og hold dig opdateret på de nyeste styles, gode tilbud og masser af inspiration når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid framelde. Vi behandler dine personoplysninger for at kunne sende nyhedsbrevet. Læs mere i vores Persondatapolitik.

Black Friday, Black Week eller Black Weekend

Spar mange penge!

Under Black Weekend får du mulighed for at købe udvalgte sko med op til 50% rabat. Så gør dig klar til, at priserne går i sort, og gør dig et vaskeægte sko-kup! Alle vores skotilbud Under Black Weekend er gode ved både dine fødder og dit budget.

Black Friday hos SKECHERS

SKECHERS har amerikanske rødder, og derfor er Black Weekend en del af vores DNA. Derfor kan du finde massevis af Black Friday-tilbud på sko, støvler og andet fodtøj til herrer og damer.

Komforten er som altid i særklasse og fragten er gratis ved køb for mere end 799 kr., når du køber dine sko online hos Skechers.dk. Til gengæld har vores sko fået et ordentligt hug i prisen, så der er mange penge at spare på nyt fodtøj.

Frisk skohylden op

Trænger skohylden til at blive frisket op med smarte og komfortable nye sko, sandaler eller støvler, er vores Black Friday-tilbud en oplagt mulighed. Vi har sko til sommer, vinter, hverdag og fest – eller rettere sagt til alle anledninger. Det giver dig mulighed for at fylde din skohylde med behagelige sko til en pris, der ikke slår bunden ud af dit budget.

Du kan derfor med god grund og samvittighed udforske det store udvalg af Black Friday-skotilbud online. Du er også velkommen til at trække i dine bedste sko og komme forbi din nærmeste SKECHERS-forhandler.

Forkæl dem du holder af

Når vores Black Friday-skotilbud går i luften, er julen lige rundt om hjørnet. Black Weekend er derfor ikke bare en mulighed for at forkæle dine egne fødder til en god pris. Det er også en oplagt mulighed for at shoppe særdeles komfortable sko til dem du holder af. På den måde er du sikret at give årets julegaver.

Måske har du børn, som trænger til nyt og smart fodtøj? Vi har et stort udvalg af børnesko og -støvler til drenge og piger.

Hold dig opdateret

Vil du holde dig opdateret på vores allerbedste Black Friday-skotilbud, andre gode deals eller de nyeste styles? Følg SKECHERS på Facebook og Instagram

.