Udvidet returret til 31. januar 2022 - læs mere
⭐⭐⭐⭐ 4,9 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Cyber Monday - spar op til 50%

Er du ikke helt færdig med at shoppe gode tilbud efter Black Weekend, så giver vi dig endnu en chance her på Cyper Monday, til at shoppe gode sko-tilbud. Vi slår dørene op for masser af gode Cyper Monday-skotilbud og fejrer dagen med stærke tilbud på nye sko, sneakers, støvler, løbesko og meget andet fodtøj.

Vær klar mandag den 29 november 2021 kl 00:01 og helt indtil kl. 23:59!

Mest populære

Nyhedsbrev

Få 75 kr. rabat

Få 75 kr. i rabat på din første ordre og hold dig opdateret på de nyeste styles, gode tilbud og masser af inspiration når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid framelde. Vi behandler dine personoplysninger for at kunne sende nyhedsbrevet. Læs mere i vores Persondatapolitik.

Forkæl dig selv med et godt tilbud

Komforten er som altid i særklasse og fragten er gratis ved køb for mere end 799 kr., når du køber dine sko online hos Skechers.dk. Til gengæld har vores sko fået et ordentligt prishug, så der er mange penge at spare på nyt fodtøj.

Cyper Monday hos Skechers

Skechers har amerikanske rødder, og derfor er Cyper Monday en del af vores DNA. Derfor kan du finde massevis af Black Friday-tilbud på sko, støvler og andet fodtøj til herrer og damer.

På Cyper Monday kører vi med samme super gode tilbud som under Black Weekend. Det betyder at du får mulighed for, at købe udvalgte sko med op til 50% rabat. Så gør dig klar til, at priserne går i sort, og gør dig et vaskeægte sko-kup! Alle vores skotilbud på Cyper Monday er gode ved både dine fødder og dit budget.

Komforten er som altid i særklasse og fragten er gratis ved køb for mere end 799 kr., når du køber dine sko online hos Skechers.dk. Til gengæld har vores sko fået et ordentligt prishug, så der er mange penge at spare på nyt fodtøj.

Fris skohylden op med god samvittighed

Trænger skohylden til at blive frisket op med smarte og komfortable nye sko, sandaler eller støvler, er vores Cyper Monday-tilbud en oplagt mulighed. Vi har sko til sommer, vinter, hverdag og fest – eller rettere sagt til alle anledninger. Det giver dig mulighed for at fylde din skohylde med behagelige sko til en pris, der ikke slår bunden ud af dit budget.

Du kan derfor med god grund og samvittighed udforske det store udvalg af Cyper Monday-skotilbud online. Du er også velkommen til at trække i dine bedste sko og komme forbi din nærmeste Skechers-forhandler.

Forkæl dem du holder af

Når vores Cyper Monday-skotilbud går i luften, er julen lige rundt om hjørnet. Cyper Monday er derfor ikke bare en mulighed for at forkæle dine egne fødder til en god pris. Det er også en oplagt mulighed for at shoppe særdeles komfortable sko til dem du holder af. På den måde er du sikret at give årets julegaver.

Måske har du børn, som trænger til nyt og smart fodtøj? Vi har et stort udvalg af børnesko og -støvler til drenge og piger.

Hold dig opdateret

Vil du holde dig opdateret på vores allerbedste Cyper Monday-skotilbud, andre gode deals eller de nyeste styles? Så følg Skechers på Facebook og Instagram, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.