Den officielle SKECHERS® hjemmeside - Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr. -  Julegaver byttes indtil 15. januar 2019.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Skechers.dk for privatkunder.

1. Køb hos Skechers.dk

Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra Skechers.dk
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Skechers.dks grossister.

2. Priser og ordrer

Alle priser i DKK er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. For ordrer til Færøerne og Grønland fratrækkes momsen ved betaling. Alle ordrer indgås på dansk.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail til info@skechers.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

Skechers.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum:

Dankort
VisaDankort
MasterCard
Maestro
Visa
JCB
Mobilepay

Beløbet bliver først hævet den dag varen afsendes.

7. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb giver Skechers.dk fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for Skechers.dk.
Eventuelt betalt fragt i forbindelse med købet refunderes ikke.
Ved brug af medsendt GLS Shopreturn, fratrækkes udgift på Dkk. 29,00 (ikke muligt i Grønland og Færøerne)
Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af Skechers.dk. 
Ved refundering tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage.

8. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Ifølge købeloven skal du gemme din bon eller kvittering i 2 år hvis du vil bevare dine rettigheder i forbindelse med reklamationer. Se mere på forbrug.dk

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit. Skade på produktet, som skyldes misvedligeholdelse, ukorrekt brug eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Skechers.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af Skechers.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation anågende fejl og mangler skal meddeles Skechers.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Skechers.dks udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Skechers.dk.

10.  Levering og forsendelsesomkostninger

Leveringstid:
Alle lagervarer afsendes indenfor 24 timer i hverdage med GLS eller PostNord.

Leveringsmuligheder:
Der leveres til GLS pakkeshops i hele landet samt til erhvervsadresser. 
Med PostNord leverer vi til alle hustande, samt døgnpost uden omdeling.

Forsendelsesomkostninger:
Levering med GLS til pakkeshops og erhversadresser koster 49 kr.
Levering med PostNord uden omdeling/døgnpost koster 49kr.. Ønsker man sin ordre hustandsomdelt med PostNord koster det kr. 79,-

Ved køb over 499 kr. tilbyder vi gratis fragt ved levering til erhverv eller pakkeshops.

Levering Færøerne og Grønland (Skib):
Levering sker med GLS International til Færøerne kr. 250,- og Grønland kr. 230,-

11. Returnering

Læs hvordan du returnerer her

12. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Skechers.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden. Skechers.dk forbeholder sig retten til at opkræve forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

13. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Skechers.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. Skechers.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Skechers.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

14. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefalervi, at du retter henvendelse til info@skechers.dk