Den officielle SKECHERS® hjemmeside
Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 799 kr.
Kundeservice 73 70 81 63

Ledige stillinger hos SKECHERS Danmark

Et stærkt team

SKECHERS i Skandinavien er i en rivende udvikling og vi har derfor ofte brug for nye kolleger til vores team.

Du vil herunder løbende finde nye stillinger til vores mange danske butikker eller til hovedkontoret i  Esbjerg.

Historien om SKECHERS

SKECHERS blev etableret i 1992 i Manhattan Beach, Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.

SKECHERS har udviklet sig til et prisvindende livsstils – og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som bliver brugt af millioner af mennesker.

Kendt over hele verden

SKECHERS skoene er i dag velkendte over hele verden både indenfor lifestyle mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med super funktionelle golf-, løbe-, gå og træningssko til ethvert formål.

SKECHERS udvikler og producerer en bred kollektion af teknologisk avanceret fodtøj. Et kæmpe stort skoprogram i super kvalitet og kombinerer høj fodkomfort samt fantastisk pasform, med smart moderigtigt design i aktuelle flotte farver.

SKECHERS i Skandinavien

I Skandinavien distribueres SKECHERS at den danske virksomhed Sports Connection ApS. Vores voksende netværk af butikker består af 46 butikker Norden. Kunderne har ligeledes mulighed for nethandel i vores SKECHERS Web Store.

Udover vores egne fysiske butikker og internetbutikker, samarbejder vi med ca. 1800 forhandlere i den øvrige sko- og sportsbranche.