Den officielle SKECHERS hjemmeside - GRATIS FRAGT OG NEM RETURNERING. Ved spørgsmål, ring på tlf. 75 10 19 80

Ledige stillinger hos SKECHERS Danmark

Et stærkt team

SKECHERS i Skandinavien høj vækst og vi har derfor ofte brug for nye kolleger til vores team.

Du vil herunder løbende finde nye stillinger til vores mange danske butikker eller til hovedkontoret i Bramming, tæt ved Esbjerg.

Historien om SKECHERS

SKECHERS, blev etableret i 1992 i Manhattan Beach, Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.

SKECHERS har udviklet sig til et prisvindende livsstils – og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som bliver brugt af millioner af mennesker.

Kendt over hele verden

SKECHERS skoene er i dag velkendte over hele verden både indenfor lifestyle mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med super funktionelle løbe-, fitness, Walking og træningssko til ethvert formål.

SKECHERS udvikler og producerer en omfattende samling af teknologisk avanceret fodtøj. Et kæmpe stort skoprogram i super kvalitet og kombinerer høj fodkomfort samt fantastisk pasform, med smart moderigtigt design i aktuelle flotte farver.

SKECHERS i Skandinavien

I Skandinavien distribueres SKECHERS at den danske virksomhed Sports Connection ApS. Vores voksende netværk af butikker består af 14 butikker i Danmark, 5 i Sverige, 2 i Norge og 1 i Finland. Kunderne har ligeledes mulighed for nethandel i vores SKECHERS Web Store.

Udover vores egne fysiske butikker og internetbutikker, samarbejder vi med ca. 1250 forhandlere i den øvrige sko- og sportsbranche.

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at søge en uopfordret ansøgning til vores butikker eller til Sports Connection hovedkontoret. Du sender din ansøgning på email job@skechers.dk

Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket:

Stilling Placering Tiltrædelse
Butikschef Sildebroen, Frederikssund April
Fuldtidsansat Sildebroen, Frederikssund April
Deltidsansatte Sildebroen, Frederikssund April
 
Butikschef Amager Centret Snarest muligt