⭐⭐⭐⭐ 4,9 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Ledige stillinger hos Skechers Danmark

Et stærkt team

Skechers i Norden er i en rivende udvikling og vi har derfor ofte brug for nye kolleger til vores team.

Du vil herunder løbende finde nye stillinger til vores mange danske butikker eller til hovedkontoret i Esbjerg.

Historien om Skechers

Skechers blev etableret i 1992 i Manhattan Beach, Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.

Skechers har udviklet sig til et prisvindende livsstils – og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som bliver brugt af millioner af mennesker.

Kendt over hele verden

Skechers skoene er i dag velkendte over hele verden både indenfor lifestyle mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med super funktionelle golf-, løbe-, gå og træningssko til ethvert formål.

Skechers udvikler og producerer en bred kollektion af teknologisk avanceret fodtøj. Et kæmpe stort skoprogram i super kvalitet og kombinerer høj fodkomfort samt fantastisk pasform, med smart moderigtigt design i aktuelle flotte farver.

Skechers i Norden

I Norden distribueres Skechers at den danske virksomhed Sports Connection ApS. Vores voksende netværk af butikker består af 51 butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, samt 4 webshops i de nordiske lande. Kunderne har ligeledes mulighed for nethandel her på siden.

Udover vores egne fysiske butikker og internetbutikker, samarbejder vi med ca. 1800 forhandlere i den øvrige sko- og sportsbranche.