Den officielle SKECHERS® hjemmeside -  Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 499 kr. - Gratis fragt til udvalgte Skechers konceptbutikker - Kundeservice 73 70 81 63

Walking

Komfortable vandresko til træning og hverdag

Skal du have dine sko på længe af gangen eller på lange vandreture, så er det en god idé, at have gode og komfortable sko på. Du ved selv, hvor smertefuldt det kan være, hvis du har haft de forkerte sko på. Skoene er holdt i afslappede designs, som også gør dem oplagte som den ultimative følgesvend til hverdagsbrug, der hjælper dig fra A til B på behageligste vis.

Vandresko til damer og herrer

SKECHERS’ vandresko og -sandaler er designet til både mænd og kvinder. I vores udvalg kan du se alle modellerne med den bedste og mest avancerede teknologi, som gør at du altid er godt gående. Du er sikret en vandresko, som lever op til både krav om komfort og stil. Er du på udgik efter sko til anden fysisk aktivitet? Se vores store udvalg af sko til performance.

Den helt rigtige model

Hvad enten du skal på det helt store eventyr, gå caminoen eller bruge en hel dag i skoven, kan du finde den helt rigtige sko hos SKECHERS. Skoen er dit vigtigste tilbehør og det er derfor vigtigt, at du vælger en sko til dit formål. Skal du bruge skoen om sommeren eller i et varmt land, kan du også finde vandresandaler i vores store udvalg. Selvom du altid får gratis fragt på dine vandresko fra SKECHERS, er det rart at få den rigtige størrelse i første forsøg. Prøv derfor vores størrelsesguide, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge.

Sorter
Sorter efter
Sorter
Sorter efter