Den officielle SKECHERS® hjemmeside -  Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 499 kr. - Gratis fragt til udvalgte Skechers konceptbutikker - Kundeservice 73 70 81 63

BLINKESKO TIL PIGER

En sikker favorit til din piges fødder

Udforsk SKERCHERS’ udvalg af blinkesko til piger, der er et ægte tag selv-bord af flotte sko, der er en sikker favorit i din piges garderobe. Blinkeskoene til piger lyser hverdagen op og gør den til en leg, når din pige viser sine blinkende sko frem i børnehaven eller skolen. Det er ikke kun stilen, der er i særklasse ved vores blinkesko til piger. Alle modellerne er i høj kvalitet og giver god komfort til de små fødder.

Design din egen lysoplevelse

Flere af modellerne giver mulighed for let at skifte farvekombinationer, slukke og tænde for lyset og at bestemme, i hvilke sekvenser blinkeskoene skal lyse. På den måde kan din pige få fuld kontrol over lysoplevelsen. Desuden er nogle af SKECHERS’ blinke sko til piger genopladelige og giver mulighed for at tænde og slukke lyset. Læs mere om den enkelte model ved at klikke på skoen. Er din dreng misundelig på søsters blinkesko? Se vores udvalg af blinkesko til drenge.

Til pigefødder i flere størrelser

I sortimentet af blinkesko til piger kan du finde mange flotte design i størrelser fra 21-38. Det sikrer, at du kan finde en blinkesko, der passer til din piges fod. Det kan være svært at finde den rette størrelse til din pige. Har du brug for hjælp, kan du tjekke vores størrelsesguide.

Sorter
Sorter efter
Sorter
Sorter efter