⭐⭐⭐⭐ 4,8 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Bliv Skechers Plus medlem og opnå en masse fordele

Læs om alle fordelene og tilmeld dig her på siden.

Tilmeld dig nu

Medlemsfordele

Det er nemt, gratis og helt uden binding.

Udfyld formularen herunder og bliv Skechers Plus kunde med det samme 🙂

/ ( dd / mm )
Interesser

Du kan til enhver tid framelde. Vi behandler dine personoplysninger for at kunne sende nyhedsbrevet. Læs mere i vores Persondatapolitik
Gratis fragt ved køb over 399 kr. gælder til leveringsmetoderne GLS Pakkeshop og GLS Erhverv. Gælder altså ikke GLS Hjemmelevering.

Spørgsmål og svar

FAQ

Ja! Det er gratis at oprette sig, der er ingen gebyrer og heller intet månedligt abonnement. Derudover er der heller ingen binding, så du kan til enhver tid melde dig ud igen 😀

Vi vil rigtig gerne forkæle dig på din fødselsdag og derfor har vi brug for at kende din fødselsdato. Det er naturligvis helt valgfrit om du ønsker at oplyse datoen.

Ja. Når du tilmelder dig Skechers Plus, bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet - også uden at du behøver afmelde dig Skechers Plus. Vær dog opmærksom på, at nogle af fordelene kræver at du er tilmeldt nyhedsbrevet, da det nødvendigt for at vi må og kan kontakte dig.

Ja - men du kan får endnu flere fordele.

Som modtager af vores nyhedsbrev, får du adgang til nogle af fordelene i Skechers Plus. For at få fuldt udbytte af dit medlemsskab, skal du også huske at oprette en konto her på siden. Husk at logge ind hvis du skal handle. Du kan oprette kontoen her.

Ja - men du kan får endnu flere fordele.

Hvis du har en konto på skechers.dk, får du adgang til nogle af fordelene i Skechers Plus. For at få fuldt udbytte af dit medlemsskab, skal du også huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du tilmelder dig nyhedsbrevet i formularen længere oppe på siden.