Den officielle SKECHERS® hjemmeside -  Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 499 kr. - Gratis fragt til udvalgte Skechers konceptbutikker - Kundeservice 73 70 81 63

Golf

Spil dig til det gode resultat

Med SKECHERS’ golfsko til damer skal du ikke bekymre dig om andet end at spille golf. Du får golfsko med spikes og med en åndbar overside, som sikrer, at dine fødder kan ånde. Mange af vores golfsko til damer er vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig om våde fødder, når du skal ud på greenen.

Golfsko skal ikke være kedelige

SKECHERS’ golfsko er alt andet end kedelige. Har du brug for matchende golfsko til golfsættet eller et par lyserøde golfsko, der kan pifte det ellers neutrale tøj op? Med vores sortiment af sko i forskellige mønstre og farver, kan du helt sikkert finde et par golfsko, som passer til netop dig.

Har du lyst til at pifte resten af din garderobe op med flotte og komfortable sko, har vi et stort udvalg af sko til damer.

Størrelsen er vigtig for dit spil

Du skal gå mange huller på en runde, og det sætter høje krav til golfskoene til damer. Det er vigtigt, at golfskoene har den rigtige størrelse, så du ikke oplever vabler eller andet ubehag. Er du i tvivl om, hvilken størrelse dine sko skal have, er det en god idé at bruge vores størrelsesguide.

Har du brug for yderligere hjælp, kan du besøge en af vores mange forhandlere, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse og model af golfsko til damer.

Sorter
Sorter efter
Sorter
Sorter efter