⭐⭐⭐⭐ 4,8 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Damesko

Kategorier

Golfsko

Skechers Golfsko

Komfort og støtte til en god dag på golfbanen

Se alle golfsko

Mest populære

Tøj

Udforsk vores udvalg af tøj til både den aktive hverdag og afslapning på sofaen. Se blandt andet vores populære Skechers GOwalk højtaljede leggings, som tilføjer høj komfort til din træning.

Vi har også et stort udvalg af lækre strømper.


Vi gør dit aktive liv lettere

Herunder kan du se vores store udvalg forskellige sko og støvler til kvinder. Her er noget for enhver smag, ligesom vi naturligvis har gjort det let for dig at finde de sko, du skal bruge, uanset om du har behov for et par støvler, løbesko, sko til golf eller blot er på udkig efter de sko, som du skal bruge, når du begiver dig afsted på arbejde om morgen eller til fest om aftenen.

Uanset om du bruger din tid i et fitnesscenter, eller om du i højere grad er typen, som holder af at løbe en tur om morgenen eller aftenen, har vi den sko, som du leder efter. Det gør sig også gældende, hvis din aktive livsstil inkluderer 18 huller på golfbanen.

Blandt andet fører vi en lang række af løbesko, som alle har det til fælles, at de er produceret af kvalitetsmaterialer og er gennemtestede, så du kan vide dig sikker på, at du får et par sko, som både lever op til krav om holdbarhed, funktionalitet og pasform.

Performance eller Skechers Street

Skulle du i stedet være på udkig efter sko, som er lette lige at hoppe i og tage på fødderne, nu hvor foråret nærmer sig, kunne det være, at du skulle se nærmere på Performance eller Skechers Street. Her får du lækre fine sko, som egner sig perfekt til en hurtig tur i byen.

Du finder begge kategorier her, og du vil hurtigt opdage, at der er noget for enhver smag. Fra den klassiske sorte model til den pigede lyserøde - ligesom du selv kan vælge, om du ønsker snørebånd eller ej.

Find dameskoen til hverdag og fest

Men vi har naturligvis også sørget for, at du har let adgang til damesko og støvler, som du kan bruge til fest. Ligesom vi har et stort udvalg af damesko, der egner sig formidabelt til din travle hverdag. Uanset om du skal på arbejde, studie eller blot en tur ned at handle.

Alle sko ét sted

Vi hos Skechers synes, at det skal være fedt at holde fødderne varme. Derfor har vi et stort udvalg af lækre støvler og damesko i mange forskellige farver. På samme tid vil vi også gerne gøre dine indkøb lettere. Derfor har vi samlet sko til alle formål her på siden.

Skulle det ske, at de sko, som du køber ikke lever op til dine forventninger, kan du naturligvis returnere dem. Vi ved nemlig godt, at det er meget vigtigt, at damesko og -støvler har en god pasform, så du kan få det størst mulige udbytte af dem uden at skulle gå på kompromis med komforten.