Den officielle SKECHERS® hjemmeside -  Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 499 kr. - Gratis fragt til udvalgte Skechers konceptbutikker - Kundeservice 73 70 81 63

BLINKESKO TIL DRENGE

Seje sko til din drengs fødder

Gør dagen til en festelig leg for din drengs fødder. SKETCHERS har et stort udvalg af blinkesko til drenge, som helt sikkert vil passe ind i enhver garderobe. For hvert skridt din dreng tager, vil skoene blinke i en farverig farve. Selvom små drengefødder altid er aktive, vil blinkesko give endnu mere lyst til leg og bevægelse, når andre i børnehaven kan se, hvor smart din dreng er.

Blinkesko til alle behov

Blinkeskoene er lavet af høj kvalitet og er yderst komfortable, så de kan bruges hele dagen. Skulle skoene løbe tør for blink, er de fleste modeller genopladelige, så skoene igen kan blinke. Bliver I træt af alle blinkene, kan blinkeskoene tændes og slukkes. Har du en lille purk, kan du vælge sko med velcrolukning, så snørebåndene ikke skaber problemer.

Der kan være behov for andre typer af sko. Har I brug for et par andre komfortable sko, som din dreng kan løbe og lege i hele dagen, har vi et stort udvalg her.

Blinkesko til alle drengefødder

SKECHERS’ blinkesko til drenge går fra en størrelse 23 til 39, så selvom din dreng vokser ud af sit første par, så er der altid mulighed for at købe et par nye. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal købe blinkeskoene i, har du mulighed for at anvende vores størrelsesguide.

Sorter
Sorter efter
Sorter
Sorter efter