Den officielle SKECHERS® hjemmeside -  Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 499 kr. - Gratis fragt til udvalgte Skechers konceptbutikker - Kundeservice 73 70 81 63

Støvler til drenge

Drengestøvler med god støtte og pasform

Det er vigtigt, at komfort og pasform er i højsædet, når du skal vælge støvler til drenge, da de små fødder har mange år foran sig. Derfor har SKECHERS et udvalg af drengestøvler, som tilbyder god støtte omkring ankler og hæl, når din dreng skal opleve verden. Udover den gode støtte er vores støvler til drenge udviklet i et smart design, som din dreng vil elske at vise frem til sine venner.

En sål der gavner i fremtiden

Sålen i vores støvler til drenge støtter op om de voksende fødder. SKECHERS’ drengestøvler er udviklet med en god sål, så du ikke skal tænke på, om støvlerne er skyld i, at din dreng ikke kan stå fast på glatte overflader. Sålen garanterer større sikkerhed og evne til at din dreng holder sig på benene. Støvlerne giver derfor et godt grundlag for, hvordan din drengs knæ og hofter udvikler sig i fremtiden.

Din dreng kan ikke gå rundt med støvler hele året rundt. Derfor har vi også sandaler til drenge, så de små fødder ikke kommer til at svede i sommervarmen, samtidig med at de også giver den gode støtte, der kendetegner alt SKECHERS’ fodtøj.

Støvler til aktive drenge

Små drenge sidder nærmest aldrig stille, og vi ved, det stiller store krav til drengestøvlerne. Vi har støvler til drenge, som er praktiske og holder de små fødder tørre, samtidig med at de er smarte at se på.

Da pasform og størrelse er meget vigtige i den tidlige alder, kan du med fordel bruge vores størrelsesguide, inden du køber drengestøvler. Så er du sikker på, at din dreng får den helt rigtige størrelse og støtte.

Sorter
Sorter efter
Sorter
Sorter efter