Den officielle SKECHERS® hjemmeside -  Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 499 kr. - Gratis fragt til udvalgte Skechers konceptbutikker - Kundeservice 73 70 81 63

ARBEJDSSKO OG SIKKERHEDSSKO TIL MÆND

Den sikre sko til arbejdet

En sikkerhedssko er yderst vigtig, hvis du har et job, hvor du går eller står meget. Du bruger mange timer i dine arbejdssko. Derfor er det vigtigt, at du har en god og komfortabel sko med en god pasform. Med arbejdssko fra SKECHERS får du sko, der passer på din krop, så risikoen for at få arbejdsskader af forkert fodtøj bliver minimeret. Vores arbejdssko er lavet af læder, og flere af dem har en sikkerhedskappe i stål, som passer yderligere på dine fødder.

Sikkert fodtøj til din arbejdsdag

Om du har et hårdt fysisk arbejde eller er i et erhverv, hvor formel påklædning er et krav, kan du finde de rigtige arbejdssko i vores sortiment. Vi går op i kvalitet, og derfor er alle vores sikkerhedssko CE-godkendt i EU. Alle vores sko hos SKECHERS er i højeste kvalitet. Har du brug for hverdagssko, når du har fri fra arbejde, kan du finde et stort udvalg af causal sko til mænd.

Vores sko er designet i et afdæmpet og enkelt design, så du ikke behøver at bekymre dig om udseendet på arbejdsskoen. Du skal bare sørge for, at din sko har den rigtige størrelse. Det kan du gøre med vores størrelsesguide.

Sorter
Sorter efter
Sorter
Sorter efter