⭐⭐⭐⭐ 4,8 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Herresko

Kategorier

Golfsko

Skechers Golfsko

Komfort og støtte til en god dag på golfbanen

Se alle golfsko

Mest populære

Tøj

Udforsk vores udvalg af tøj til både den aktive hverdag og afslapning på sofaen. Se blandt andet vores populære bukser, som tilføjer høj komfort til din træning.

Vi har også et stort udvalg af lækre strømper.


En aktiv livsstil kræver sine sko

På denne side finder du vores store udvalg af sko og støvler til herrer. Der er mange forskellige modeller, og du vil helt sikkert finde en sko, som passer præcist til dine behov. Hos SKECHERS sælger vi sko til alle formål, så du kan nøjes med at handle ét sted, og naturligvis står pris og kvalitet mål med hinanden. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for og ikke mindst råd til at købe et par fede sko - så du både kan se godt ud og på samme tid behandle dine fødder ordentligt.

Motion er vigtigt. Det er sundt for kroppen og godt for sjælen. Men du skal huske at passe på dine fødder, ligesom du naturligvis vil opleve, at det går bedre på golfbanen med golfsko, og at turen i fitnesscentret bliver lidt bedre, når du bærer de rette sko.

Vi har sørget for, at du kan finde præcis den sko, som du har brug for, når du lever et aktivt liv. Vi forhandler udelukkende modeller, som er gennemtestede og derfor har vist sig både at kunne modstå tidens tand og på samme tid passe godt på dine fødder.

Klassisk eller moderne

Har du brug for et par klassiske støvler, eller vil du hellere putte dine fødder i et par relaxed fit? Er du til casual, memory foam, eller mangler du et par sko til sport? Uanset hvad dit behov er, så kan vi her hos SKECHERS være dig behjælpelig med at finde præcis de sko, som du mangler.

Under vores kategori casual finder du eksempelvis sko både med og uden snører, men fælles for alle skoene er, at de kan benyttes til de fleste lejligheder. Her finder du casual sko i konservative og afdæmpede farver, der alle har et unikt udtryk og en meget lækker pasform.

Sko til alle lejligheder

Vi hos Skechers vil gerne være din foretrukne partner, når det drejer sig om køb af sko. Men vi ved godt, at det kræver, at vi har et stort udvalg, så du kan finde skoen både til festen, hverdagen og løbeturen om morgenen. Derfor har vi også et bredt udvalg af løbesko, hvor du absolut ikke skal betale en formue.

Men stadigvæk får du en løbesko af høj kvalitet, som er resultat af både research og viden om de finesser, som er vigtige, hvis du skal have en løbesko, som både er behagelig at bevæge sig og bedst passer på din krop.

Vælg det rette fodtøj

Det kan være forbundet med vanskeligheder at få fat i netop det par sko, som passer dig helt perfekt. For det første skal skoene have det udtryk og design, som du ønsker, og det andet skal de selvfølgelige have en størrelse og pasform, der passer til dine fødder.

Hos Skechers har vi tænkt på det. Derfor kan du naturligvis returnere dine sko, såfremt de ikke lever op til dine forventninger. Så sender vi blot et par andre til dig. Dine fødder skal bære dig mange kilometer, og derfor er det utroligt vigtigt, at du vælger det rette fodtøj.