⭐⭐⭐⭐ 4,8 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores
Dansk kundeservice - ring eller skriv til os
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Om Skechers

Skechers er et prisvindende, globalt brand der designer og udvikler livsstils- og performanceprodukter inden for fodtøj, tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Mærket er kendt for sin stil, innovation, kvalitet og ikke mindst komfort.

Du finder Skechers i mere end 170 lande og virksomheden vækster stadig kraftigt i flere markeder.

Produkterne fra Skechers sælges både gennem Wholesale-kunder som tøj- og skobutikker, men også direkte til kunderne via mere end 4000+ Skechers konceptbutikker og egne e-handelsplatforme.

Hovedkontoret finder du i Manhattan Beach, Californien. Skechers handles på børsen i New York under symbolet SKX.

29 mia kr.

Global omsætning i 2020

170+

Antal lande hvor Skechers forhandles

4000+

Skechers konceptbutikker globalt

Historien om Skechers

Skechers blev etableret i 1992 i Manhattan Beach, Californien. I over 25 år er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn.

Skechers har udviklet sig til et prisvindende livsstils – og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj som bliver brugt af millioner af mennesker.

Kendt over hele verden

Skechers skoene er i dag velkendte over hele verden både indenfor lifestyle mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med super funktionelle golf-, løbe-, gå og træningssko til ethvert formål.

Skechers udvikler og producerer en bred kollektion af teknologisk avanceret fodtøj. Et kæmpe stort skoprogram i super kvalitet og kombinerer høj fodkomfort samt fantastisk pasform, med smart moderigtigt design i aktuelle flotte farver.

Skechers i Norden

Siden 2005 har Sports Connection ApS været officiel distributør for Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

På det nordiske hovedkontor i Esbjerg, håndteres 51 Skechers konceptbutikker og outlets i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, samt egne webshops i de nordiske lande.

Udover konceptbutikker og webshops, distribueres Skechers gennem mere end 1800 dygtige forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen. Du kan finde alle forhandlere af Skechers i vores forhandleroversigt.

Nordiske Skechers-ambassadører

Skechers promoveres af en række nordiske sportsudøvere og -hold indenfor forskellige sportsgrene:

  • Håndbold: Skechers er hovedsponsor for damehåndboldholdet Team Esbjerg, som spiller i den bedste række i Danmark. Team Esbjerg vandt Danmarksmesterskabet i 2016, 2019 og 2020. Derudover sponsoreres damehåndboldholdet Storhamar Håndball i Norge. 
  • Fodbold: Herrefodboldholdet Esbjerg fB, som spiller i den næstbedste række i Danmark.
  • Ishockey: Esbjerg Energy (Danmark), Djurgården Hockey (Sverige) og HIFK Hockey (Finland) som alle spiller i den bedste række i de respektive lande.
  • Golf: Camilla Lennarth (Sverige) og Emily Kristine Pedersen (Danmark) spiller i Skechers golfsko
  • Udover de faste sponsorater støtter vi ligeledes udvalgte velgørende formål og arrangementer