Den officielle SKECHERS® hjemmeside - SALE: Alle støvler nedsat med 30% - Gratis levering ved køb for kun kr. 499 - Kundeservice 73 70 81 63

Om Skechers

Etableret 1992. Manhattan Beach, California, USA.

Skechers’ historie begynder i et Californisk strandhus, hvor Skechers blev født som en arbejdsstøvle, som hurtigt blev et ikon af Grunge-æraen. I de 25 år der er fulgt er kollektionen vokset til flere tusinde modeller, og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn i hele verden.

Med en omsætning på 4,64 mia. dollars er Skechers global leder indenfor fodtøjsbranchen (Lifestyle og Performance).

Skechers USA, Inc. designer, udvikler og markedsfører mere end 3000 skomodeller til mænd, kvinder og børn. Skechers’ succes skyldes medarbejderne, et varieret produktudvalg i højeste kvalitet, alsidige distributionsled i ind- og udland samt målrettet markedsføring på tværs af alle kanaler og medier.

Skechers tilbyder to særskilte kategorier af fodtøj: Lifestyle og Performance. Gennem licensaftaler tilbyder firmaet også tøj, tilbehør og meget mere.

En lang række kendisser fungerer som Skechers-ambassadører for Lifestyle-produkterne, blandt andet Tony Romo, Sugar Ray Leonard og Howie Long.

Performance-produkterne promoveres blandt andet af den tidligere vinder af Boston Marathon Meb Keflezighi og de professionelle golfspillere Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russell Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade og Colin Montgomerie.

Skechers’ produkter sælges i stormagasiner, kædebutikker og specialbutikker, samt i mere end 3200 Skechers konceptbutikker og online på skechers.dk. Udover USA, er Skechers’ produkter tilgængelige i mere end 170 lande gennem vores internationale netværk af datterselskaber i Canada, Japan, Europa og Latinamerika, joint venture-selskaber i Asien og Mellemøsten, samt distributører rundt om i verden.

Skechers har hovedkontor i Manhattan Beach, Californien og handles på børsen i New York under symbolet SKX.

Skechers i Norden

Sports Connection ApS er den officielle distributør for Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

På det nordiske hovedkontor i Esbjerg, håndteres 42 Skechers konceptbutikker og Outlets, samt webshop i alle fire lande samt enkelte butikker i Tyskland.

Udover egne butikker og webshops, distribuerer vi Skechers gennem mere end 1800 dygtige forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen. Du kan finde alle forhandlere af Skechers i vores forhandleroversigt.

Nordiske Skechers-ambassadører

Skechers promoveres af en række nordiske sportsudøvere. Listen omfatter blandt andet triatleten Maja Stage Nielsen, som blev Danmarksmester i Duatlon i 2014, 2015 og 2016 samt fik sølv i Duatlon EM 2016. Herudover triatlet Henrik Klemmensen.

Maratonløberne Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen, som også er triatlet, løber begge i Skechers og det samme gør Michael Rasmussen, som er Danmarksmester i 24-timers løb i sin aldersgruppe.

De professionelle golfspillere, Emily Kristine Pedersen og svenskeren Camilla Lennarth, spiller ligeledes i Skechers.

Udover de individuelle kontrakter, er Skechers sponsor for damehåndboldholdet Team Esbjerg og herrehåndboldholdet Ribe-Esbjerg HH, som begge spiller med i toppen af dansk håndbold. Skechers er ligeledes sponsor hos Superliga-fodboldholdet Esbjerg fB.

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@skechers.dk eller på tlf. 73708163