Den Officielle SKECHERS hjemmeside:  STORT UDVALG OG GRATIS FRAGT -  Alle ordrer afsendes indenfor 24 timer i hverdagene

Om Skechers

SKECHERS Etabl. 1992. Manhattan Beach, California, USA.

Vores historie begynder I et Californisk strand hus, hvor SKECHERS blev født som en arbejdsstøvle, som hurtigt blev et ikon af Grunge æraen. I de 25 år der er fulgt er kollektionen vokset til flere tusinde modeler, og dækker idag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn I hele verden. SKECHERS har udviklet sig til et pris vindende livsstils og performance krafthus, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj og tøj som bliver brugt af millioner af mennesker. 

SKECHERS skoene er i dag velkendte over hele verden både indenfor lifestyle mode- og fritidssko, men også som et performance skomærke med super funktionelle løbe-, fitness, Walking og træningssko til ethvert formål. SKECHERS har også en stor kollektion indenfor Golfsko og som noget helt nyt er det nu også muligt at få Skechers Performance tøj.

SKECHERS er understøttet af et kendis team som omfatter Rob Lowe, Meghan Trainor, Kelly Brook og Brooke Burke-Charvet.  Herudover legendariske atleter som Joe Montana, Sugar Ray Leonard og Howie Long, plus elite løberne Meb Keflezighi og Kara Goucher samt pro golfspillerne Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russel Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade, Belén Mozo, Ashlan Ramsey og Colin Montgomerie.

SKECHERS bakkes også op af en række danske sportsudøvere, her kan vi bla. nævne Maja Stage Nielsen som er Triatlet, Danmarksmester i Duatlon 2014 + 2015 + 2016 og Duatlon EM Sølvvinder 2016. Triatlet Henrik Klemmensen. Klub 100 marathon løbere som bla. Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen (også Triatlet) samt danmarksmester i 24 timers løb i sin aldersgruppe Michael Rasmussen. Indenfor golfsporten bakkes SKECHERS op af Svenske Camilla Lennarth.
SKECHERS er også sponsor for bla. Team Esbjerg Håndbold piger. 

SKECHERS udvikler og producerer en omfattende samling af teknologisk avanceret fodtøj. Et kæmpe stort sko program i super kvalitet og kombinerer høj fodkomfort samt fantastisk pasform, med smart moderigtigt design i aktuelle flotte farver.

Vi tilbyder sko til alle formål til: Damer, herrer, piger og drenge.

SKECHERS sælges i Skandinavien gennem et net af ca. 1250 dygtige forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen. Skoene kan også købes i rene SKECHERS koncept butikker som har et kæmpe udvalg at tilbyde. I Skandinavien findes idag 16 SKECHERS konceptbutikker, fordelt med 11 i Danmark, 4 i Sverige, 1 i Norge og 1 i Finland. Skoene sælges herudover via denne hjemmeside. 
Du kan finde hele vores forhandlerliste ved at klikke her 

Skechers sælges idag i mere end 160 lande og der findes ca. 1700 rene SKECHERS Concept Stores. 

Som den officielle Nordiske distributør for SKECHERS USA ønsker vi her på siden at vise et stort og bredt udvalg af mærkets mange forskellige modeller, til både hende og ham samt til de yngste.

Kig rundt på siden og se det spændende og flotte udvalg, som kan bestilles online.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:
info@skechers.dk eller på tlf. 75 10 19 80