⭐⭐⭐⭐ 4,9 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle SKECHERS stores.
Kundeservice 73 70 81 63
Den officielle SKECHERS® hjemmeside

Om Skechers

Skechers er et prisvindende, globalt brand der designer og udvikler livsstils- og performanceprodukter inden for fodtøj, tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Mærket er kendt for sin stil, innovation, kvalitet og ikke mindst komfort.

Du finder Skechers i mere end 170 lande og virksomheden vækster stadig kraftigt i flere markeder.

Produkterne fra Skechers sælges både gennem Wholesale-kunder som tøj- og skobutikker, men også direkte til kunderne via mere end 3550 Skechers konceptbutikker og egne e-handelsplatforme.

Hovedkontoret finder du i Manhattan Beach, Californien. Skechers handles på børsen i New York under symbolet SKX.

36 mia kr.

Global omsætning i 2019

170+

Antal lande hvor Skechers forhandles

3550

Skechers konceptbutikker globalt

Skechers i Norden

Skechers blev grundlagt i 1992 i USA og siden 2005 har Sports Connection ApS været officiel distributør for Skechers i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

På det nordiske hovedkontor i Esbjerg, håndteres 46 Skechers konceptbutikker og Outlets, webshop i alle fire lande samt enkelte butikker i Tyskland.

Udover egne butikker og webshops, distribueres Skechers gennem mere end 1800 dygtige forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen. Du kan finde alle forhandlere af Skechers i vores forhandleroversigt.

Nordiske Skechers-ambassadører

Skechers promoveres af en række nordiske sportsudøvere. Listen omfatter blandt andet triatleten Maja Stage Nielsen, som blev Danmarksmester i Duatlon i 2014, 2015 og 2016 samt fik sølv i Duatlon EM 2016. Herudover triatlet Henrik Klemmensen.

Maratonløberne Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen, som også er triatlet, løber begge i Skechers og det samme gør Michael Rasmussen, som er Danmarksmester i 24-timers løb i sin aldersgruppe.

De professionelle golfspillere, Emily Kristine Pedersen og svenskeren Camilla Lennarth, spiller ligeledes i Skechers.

Udover de individuelle kontrakter, er Skechers sponsor for damehåndboldholdet Team Esbjerg og herrehåndboldholdet Ribe-Esbjerg HH, som begge spiller med i toppen af dansk håndbold. Skechers er ligeledes sponsor hos Superliga-fodboldholdet Esbjerg fB.

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@skechers.dk eller på tlf. 73708163