Den officielle SKECHERS® hjemmeside - Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr. -  Julegaver byttes indtil 15. januar 2019.

Om Skechers

Skechers Etabl. 1992. Manhattan Beach, California, USA.

Sådan startede dele hele

Skechers' historie begynder i et Californisk strandhus, hvor Skechers blev født som en arbejdsstøvle, som hurtigt blev et ikon i Grunge-æraen. I de 25 år der er siden er gået, er kollektionen vokset til flere tusinde modeller og dækker i dag over et bredt sortiment af sko til mænd, kvinder og børn i hele verden.

Over tiden har Skechers har udviklet sig til et prisvindende livsstils- og performancebrand, kendt for stilfuldt og komfortabelt fodtøj og tøj som bliver brugt af millioner af mennesker. 

Sko til alle formål

Skechers er i dag et velkendt brand over hele verden inden for både lifestyle-, mode- og fritidssko, men også som et performance-skomærke med super funktionelle løbe-, fitness, walking og træningssko til ethvert formål. Derudover har Skechers også en stor kollektion indenfor golfsko og som noget helt nyt er det nu også muligt at få Skechers Performance tøj. Skechers udvikler og producerer en omfattende samling af teknologisk avanceret fodtøj. Vi kan altså tilbyde et kæmpe stort skosortiment i super kvalitet kombineret med høj fodkomfort samt fantastisk pasform, med smart moderigtigt design i aktuelle flotte farver. Vi tilbyder sko til alle formål til: Damer, herrer, piger og drenge i alle aldersgrupper.

Skechers-ambassadører på verdensplan

En lang række kendisser fungerer som Skechers-ambassadører, blandt andet sangeren Camila Cabello, model og tv-personlighederne Kelly Brook og Brooke Burke.

Inden for sporten har Skechers også en lang række ambassadører. Du finder blandt andet atletik legenden David Ortiz, tidligere verdensmester i boksning Sugar Ray Leonard, Tony Romo og NFL defensive act Howie Long. Skechers Performance liste af elite atleter består af marathon champion og vinder af Boston Maraton Meb Keflezighi. 

Golfsko er et stigende forretningsområde for Skechers. Inden for golf finder du ambassadørerne Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russel Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade og Colin Montgomerie.

Nordiske Skechers-ambassadører

Skechers bakkes også op af en række nordiske sportsudøvere. Inden for triatlon har vi Maja Stage Nielsen som er triatlet, Danmarksmester i Duatlon 2014 + 2015 + 2016 og Duatlon EM Sølvvinder 2016 og triatlet Henrik Klemmensen. Vi har "Klub 100" marathonløbere som bla. Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen (også Triatlet) samt danmarksmester i 24 timers løb i sin aldersgruppe Michael Rasmussen. Indenfor golfsporten bakkes Skechers op af Svenske Camilla Lennarth.
Skechers er derudover sponsor for bla. damehåndboldholdet Team Esbjerg, som blev danske mestre i 2016.

Her finder du Skechers

I dag finder du 28 SKECHERS konceptbutikker og Outlets i Norden. Skoene sælges herudover via denne hjemmeside. SKECHERS sælges også gennem et net af ca. 1800 dygtige forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen.

Klik her for at finde alle forhandlere af Skechers i Norden

Skechers sælges idag i mere end 170 lande og der findes mere end 2800 SKECHERS konceptbutikker. 

Sports Connection er den officielle Nordiske distributør for Skechers. Det er ligeledes os der håndterer denne webshop. Vi har et ønske om, på bedst mulig vis, at fremvise Skechers' brede udvalg af de mange forskellige modeller, til både mænd, kvinder, piger og drenge.

Kig rundt på siden og se det spændende og flotte udvalg, som kan bestilles online.

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:
info@skechers.dk eller på tlf. 75 10 19 80