Den officielle SKECHERS® hjemmeside -  Gratis fragt til pakkeshop ved køb for kun 499 kr. - Gratis fragt til udvalgte Skechers konceptbutikker - Kundeservice 73 70 81 63

PIGESANDALER

Fine sandaler til legesyge piger

Børn bruger mange af deres timer på legepladsen og de kan altid finde tid til leg. Derfor er det vigtigt, at din datters sandaler er af god kvalitet og sidder godt på foden. Med et par pigesandaler fra SKECHERS får din pige et par flotte sko, med god pasform og komfort. I vores udvalg af sandaler til piger, kan du finde et par, i flotte farver, som både passer til kjolen og til leg i naturen.

Fine sandaler til piger

Din datter sjipper, danser rundt, leger med drengene og hopper rundt på asfalten. Det stiller store krav til pigesandalerne, da de hver dag bliver udsat for en stor mængde slid. Med et par sandaler fra SKECHERS får du et sikkert valg, som tilfredsstiller alle krav, der er til din datters sandaler. Når sommeren er over os, er sandaler det helt oplagte valg. De giver de små piger mulighed for at lufte tæerne i sommervejret. De sikrer også, at fødderne ikke kommer til at svede i heden. Dog kan sandaler ikke benyttes hele året rundt, har din datter brug for andre typer af sko, har vi et stort udvalg til piger.

Sko til alle aldre

Vores pigesandaler findes fra størrelse 21 til størrelse 39, så du nemt kan finde den rigtige størrelse. Det er vigtigt, at skoen er den rigtige størrelse ellers kan det give unødvendige gener. Har du tvivl omkring den rigtige størrelse, kan du benytte vores størrelsesguide.

Sorter
Sorter efter
Sorter
Sorter efter